Türkiye Bilimler Akademisi Üyeleri Konya Bilim Merkezi'nde

Türkiye Bilimler Akademisi üyesi akademisyeneler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüşerek Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulundular.


Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) üyeleri, çeşitli programlara katılmak üzere geldikleri Konya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüşerek Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

TÜBA Bilim Eğitimi Programı ile Bilim ve Eğitim Politikaları üyesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Gazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Safran, Prof. Dr. Fatih Taşar, Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adil Denizli, Selçuk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erol Pehlivan ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Yard. Doç. Dr. Bekir Gür, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin ilk TÜBİTAK destekli Bilim Merkezi’ni ziyaret ederek bilgi aldılar.

Heyetle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bilimsel alanda yapılacak çalışmalarla hakkında sohbet etti.